back to top

Teknologi

Vi er et tech-selskap som streber etter å øke levetiden på din elektriske bil gjennom å finne og fikse problemer, gjenbruke deler og utføre avanserte reparasjoner. For å opprettholde det bærekraftige aspektet, har vi utviklet våre egne deler, metoder og verktøy som sørger for at bilene forblir et miljøvennlig og trygt valg.

Kontakt oss
display Image

EVservices utfører service og diagnostikk på deler av betydelig kostnad. Ved å jobbe tett sammen med aktører langs hele verdikjeden har vi mulighet til å støtte og legge til rette for utviklingen av ny teknologi.

Vår avanserte teknologi, kunnskap og verktøy gjør det mulig å reparere og videreutvikle dyre deler som blant annet batteri, drivenhet og ladesystem. Dette bidrar til å redusere karbonavtrykket drastisk, samtidig som kostnadene holdes nede.

Vår digitale kundereise gjør det enkelt for våre kunder å booke, levere, betale og hente bilen sin.

Vi streber alltid etter å være et steg foran

Bestill Service

Vi utfører service på alle elektriske biler, uavhengig av type, alder, kilometerstand og hvilke deler det gjelder

Velg tjeneste*

Fyll inn nødvendig informasjon*

Legg ved bilder/video

Legg ved bilder/video som viser problemet.

Visste du at?

Slik fungerer det

Følg disse enkle stegene.

1
Clock icon

Bestill time

Det er enkelt å booke time hos oss.

2
Clock icon

Lever nøkler 24/7

Lever nøklene når det passer deg i vår nøkkelautomat ved servicelokasjon.

3
Clock icon

Service pågår

Din bil er nå loopet inn i vårt service løp

4
Clock icon

Bli varslet når bilen er ferdig

Du vil motta en sms når bilen din er ferdig

5
Clock icon

Utfør betaling

Betal direkte digitalt med enten kort eller Klarna. Følg linken du får på sms

6
Clock icon

Utlevering bil

Du kan hente din bil når det passer. Nøyaktig gps posisjon legges ved i sms

FAQs

Det er et komplekst spørsmål, men det generelle svaret på det er ja. Elektriske biler må lades og det varierer hvordan strømmen man lader med produseres. Utover det må man også ta produksjon i betraktning.

I dag finnes det fire typer batterier som plasseres i en elbil. Det mest vanlige er litium batterier, men man finner også nikkel, bly og superkapasitorer.

I Norge er infastrukturen relativt god med flere forskjellige ladepunkter. Nedover i Europa og resten av verden varierer dette nokså mye fra land til land.

Det har vist seg at elbil batterier ikke bare holder godt, men svært godt. Det kan forventes en levealder på +20 år og dette anses som svært bra. Dvs omtrent dobbelt så lenge som selve bilens levetid. Når det er sagt er det viktig at eier vedlikeholder bilen på en god måte. Skjer det noe med batteriet kan det også i de fleste tilfeller repareres. I dag kan omtrent 75% av batteriet gjenvinnes, men i løpet av nær fremtid vil over 90 % av batteriet kunne gjenvinnes. Det gjøres store framsteg.

Det kan man normalt gjøre, men det er noe variabelt fra produsent til produsent. Samtidig er bærekraftsspørsmålet i dette viktig. Man bør heller reparere enn å bytte

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Skriv til oss

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet

Kundene våre