back to top

EVservices

Vi tilbyr full serivce av alle typer elektriske biler, uavhengig av merke eller biltype. Alle garantier ivarettatt.

Bestill time
service showcase Image

Regelmessig service

Vi anbefaler jevnlig vedlikehold og kontroll av din elektriske bil. Til tross for at el-biler krever vesentlig mindre vedlikehold enn tradisjonelle fossilbiler, har de fortsatt behov for regelmessig service. Hos oss har vi fokus på forlenge kjøretøyets levetid og sørge for at din elbil-opplevelse blir så god og trygg som mulig. Ved å ta service på din elbil hos oss, kan du være trygg på at vi alltid vil gjøre vårt ytterste for å holde ditt bilhold så problemfritt som mulig.

service showcase Image

Mobil service

Hos EVservices er vi opptatt av å møte deg der du er. Det kan være på jobb, hjemme eller på ferie. Derfor gleder vi oss til å lansere vårt mobile service-konsept i løpet av 2022/23.

service showcase Image

Alt arbeid utført hos oss blir gjort i tråd med produsentens anbefalinger. I tillegg drar vi nytte av tidligere erfaringer og data slik at vi tidlig kan sette inn forebyggende tiltak når det trengs. (For eksempel å ta korrosjonsbeskyttelse på utsatte deler som er sensitiv for salt)

Bestill Service

Vi utfører service på alle elektriske biler, uavhengig av type, alder, kilometerstand og hvilke deler det gjelder

Velg tjeneste*

Fyll inn nødvendig informasjon*

Legg ved bilder/video

Legg ved bilder/video som viser problemet.

Visste du at?

Slik fungerer det

Følg disse enkle stegene.

1
Clock icon

Bestill time

Det er enkelt å booke time hos oss.

2
Clock icon

Lever nøkler 24/7

Lever nøklene når det passer deg i vår nøkkelautomat ved servicelokasjon.

3
Clock icon

Service pågår

Din bil er nå loopet inn i vårt service løp

4
Clock icon

Bli varslet når bilen er ferdig

Du vil motta en sms når bilen din er ferdig

5
Clock icon

Utfør betaling

Betal direkte digitalt med enten kort eller Klarna. Følg linken du får på sms.

6
Clock icon

Utlevering bil

Du kan hente din bil når det passer. Nøyaktig gps posisjon legges ved i sms.

FAQs

Det er et komplekst spørsmål, men det generelle svaret på det er ja. Elektriske biler må lades og det varierer hvordan strømmen man lader med produseres. Utover det må man også ta produksjon i betraktning.

I dag finnes det fire typer batterier som plasseres i en elbil. Det mest vanlige er litium batterier, men man finner også nikkel, bly og superkapasitorer.

I Norge er infastrukturen relativt god med flere forskjellige ladepunkter. Nedover i Europa og resten av verden varierer dette nokså mye fra land til land..

Det har vist seg at elbil batterier ikke bare holder godt, men svært godt. Det kan forventes en levealder på +20 år og dette anses som svært bra. Dvs omtrent dobbelt så lenge som selve bilens levetid. Når det er sagt er det viktig at eier vedlikeholder bilen på en god måte. Skjer det noe med batteriet kan det også i de fleste tilfeller repareres. I dag kan omtrent 75% av batteriet gjenvinnes, men i løpet av nær fremtid vil over 90 % av batteriet kunne gjenvinnes. Det gjøres store framsteg.

Det kan man gjøre, men det er noe variabelt fra produsent til produsent. Samtidig er bærekraftsspørsmålet i dette viktig. Man bør heller reparere enn å bytte.

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Skriv til oss

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet

Kundene våre