back to top

Service

Vi tilbyr full service av alle typer elbiler, uavhengig av merke eller biltype. Alle garantier er ivarettatt.

Bestill time
Regelmessig service

Regelmessig service

Vi anbefaler jevnlig vedlikehold og kontroll av din elbil. Til tross for at elbiler krever vesentlig mindre vedlikehold enn tradisjonelle fossilbiler, har de fortsatt behov for regelmessig service. Hos oss har vi fokus på forlenge kjøretøyets levetid og sørge for at din elbil-opplevelse blir så god og trygg som mulig. Ved å ta service på din elbil hos oss, kan du være trygg på at vi alltid vil gjøre vårt ytterste for å holde ditt bilhold så problemfritt som mulig.

Mobil service

Mobil service

Hos EV Services er vi opptatt av å møte deg der du er. Det kan være på jobb, hjemme eller på ferie. Derfor gleder vi oss til å lansere vårt mobile service-konsept i løpet av 2022/23.

all services work

Alt arbeid utført hos oss blir gjort i tråd med produsentens anbefalinger. I tillegg drar vi nytte av tidligere erfaringer og data slik at vi tidlig kan sette inn forebyggende tiltak når det trengs. (For eksempel å ta korrosjonsbeskyttelse på utsatte deler som er sensitiv for salt)

Slik fungerer det

Følg disse enkle stegene.

1
Clock icon

Bestill time

Det er enkelt å booke time hos oss.

2
Clock icon

Lever nøkler 24/7

Lever nøklene dine når det måtte passe deg i vår Sharebox 24/7.

3
Clock icon

Service pågår

Din bil er nå loopet inn i vårt service løp

4
Clock icon

Bli varslet når bilen er ferdig

Du vil motta en sms når bilen din er ferdig

5
Clock icon

Utfør betaling

Betal direkte digitalt med enten kort eller Klarna. Følg linken du får på sms.

6
Clock icon

Utlevering bil

Du kan hente din bil når det passer. Nøyaktig gps posisjon legges ved i sms.

Ofte stilte spørsmål

Det er et komplekst spørsmål, men det generelle svaret på det er ja. I tillegg til at elbilen kjører utslippsfritt, er den også langt mer energieffektiv enn konvensjonelle biler. Elbilbatteriene gir økt fleksibilitet i bruken av fornybare energikilder og en omlegging til elektriske kjøretøy vil redusere energibruken i transportsektoren kraftig. Når man skal vurdere elbilens påvirkning på det totale energiforbruket bør man se på hele energikjeden fra produksjon til frakt og bruk av energi.

I dag finnes det fire typer batterier som brukes i en elbil. Det mest vanlige er litium batterier, men man finner også nikkel-metalhybrid, blybatterier og ultracapasitatorer.

I Norge er infastrukturen relativt god med flere ladepunkter. Nedover i Europa og resten av verden varierer dette fra land til land. Eier du en elbil med rekkevidde på 350KM+ er det ikke noe problem å ta seg en biltur i Europa..

Det har vist seg at elbil batterier ikke bare holder godt, men svært godt. Det kan forventes en levealder på +20 år og dette anses som svært bra. Dvs omtrent dobbelt så lenge som selve bilens levetid. Når det er sagt er det viktig at eier vedlikeholder bilen på en god måte. Skjer det noe med batteriet kan det også i de fleste tilfeller repareres. I dag kan omtrent 75% av batteriet gjenvinnes, men i løpet av nær fremtid vil over 90 % av batteriet kunne gjenvinnes. Det gjøres store framsteg.

Det kan man gjøre, men det er noe variabelt fra produsent til produsent. Samtidig er bærekraftsspørsmålet i dette viktig. Man bør heller reparere enn å bytte.

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Gi oss tilbakemelding

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet

Ønsker du å bestille time, trykk her

trykk her

Kundene våre