back to top

Vi gjør elbilen mer bærekraftig

I EV Services har vi forpliktet oss til en mer miljøvennlig fremtid hvor både sosiale, økonomiske og miljømessige hensyn blir tatt. Derfor har vi bygget virksomheten vår rundt bærekraftige løsninger som bidrar til en grønnere og tryggere morgendag – uten å etterlate oss unødvendige avtrykk.

Kontakt oss
display Image

Vi reduserer forbruket og gjenbruker det vi kan. Derfor har vi fokus på å lære og utvikle egne metoder og teknikker som hjelper oss til å bli enda bedre på det vi gjør – samtidig som vi bidrar til å bevare miljøet.

Vi forlenger elbilens levetid ved å tilby bærekraftige og kostnadseffektive løsninger. Ved å gjenbruke og resirkulere fremfor å bidra til et økende forbruk, birdrar vi positivt for miljøet ved ved å gjøre en forskjell.

Dette er vår målestokk for tiden som kommer. Redusere, Gjenbruke, Reparere, Resirkulere

Fremfor å erstatte bildeler i sin helhet og frakte de over store avstander, har vi fokus på å reparere og øke levetiden på de dyreste delene, som batteri, drivenhet og ladesystem lokalt. Et slikt fokus vil ha en stor positiv effekt på miljøet og klimaavtrykket vi etterlater oss.

Når en del ikke lenger kan repareres, kan den ofte brukes til noe annet eller resirkuleres. I dag lærer vi stadig mer om sirkulære foretningsmodeller hvor karbonavtrykket følger produktet fra start til slutt.

I en sirkulær økonomi må produktene vare så lenge som mulig, repareres, oppgraderes og i større grad brukes igjen. Når produktene ikke kan brukes om igjen, kan avfallet materialgjenvinnes og brukes som råvarer i ny produksjon. Slik utnytter vi de samme ressursene flere ganger og minst mulig går tapt.

Vi tror at ved å gjøre det rette, kan vi være med å endre verden.

Vi har forpliktet oss. Har du?

content Image

Utforsk våre tjenester

Vi skreddersyr løsninger til din elbil som vil forbedre livssyklusen til kjøretøyet.

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Gi oss tilbakemelding

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet

Ønsker du å bestille time, trykk her

trykk her

Kundene våre