back to top

Diagnose på batteri og elmotor

I EV Services er vi stolte over å bidra til at din elbil blir mer bærekraftig..

Bestill time
diagnostics one

Vi tilbyr blant annet refabrikerte Tesla drive units/elmotorer og batteripakker, for Model S & X. Disse delene blir solgt med garanti.

Vi utvikler stadig nye metoder for gjenbruk av brukte deler og er stolte over å ligge langt fremme i denne utviklingen. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette.

diagnostics two

Kompleksiteten i elbilens systemer øker etter hvert som teknologi og cybersikkerhet blir stadig mer komplisert. Som et selskap i stadig bevegelse, legger vi mye ressurser i å videreutvikle våre prosesser og diagnosestrategi.

diagnostics three

Fra en enkel sensor til en mer komplisert battericelle – vi er topptrente til å finne roten til problemet. Ved å stille riktig diagnose, er vi i stand til å kutte kostnader. Selv om dette arbeidet har mange likhetstrekk med fossilbiler når det kommer til diagnose, er det viktig å huske på at en elbil også har kompliserte IT-systemer med i beregningen.

diagnostics four

Vårt team har en dyp forståelse av høyspent-systemer og elektronikk. Sammen med høy kunnskap, en god diagnosestrategi og riktige verktøy, kan vi takle nær alle problemer du måtte ha med din elbil.

diagnostics four

Så fort riktig diagnose er satt, kan vi starte arbeidet med å utføre reparasjonene og oppgraderingene som trengs. For å opprettholde høy kvalitet og effektivitet, sørger vi alltid for å forbedre og viderutvikle nye metoder.

Slik fungerer det

Følg disse enkle stegene.

1
Clock icon

Bestill time

Det er enkelt å booke time hos oss.

2
Clock icon

Lever nøkler 24/7

Lever nøklene dine når det måtte passe deg i vår Sharebox 24/7.

3
Clock icon

Service pågår

Din bil er nå loopet inn i vårt service løp

4
Clock icon

Bli varslet når bilen er ferdig

Du vil motta en sms når bilen din er ferdig

5
Clock icon

Utfør betaling

Betal direkte digitalt med enten kort eller Klarna. Følg linken du får på sms

6
Clock icon

Utlevering bil

Du kan hente din bil når det passer. Nøyaktig gps posisjon legges ved i sms

Ofte stilte spørsmål

Det er et komplekst spørsmål, men det generelle svaret på det er ja. I tillegg til at elbilen kjører utslippsfritt, er den også langt mer energieffektiv enn konvensjonelle biler. Elbilbatteriene gir økt fleksibilitet i bruken av fornybare energikilder og en omlegging til elektriske kjøretøy vil redusere energibruken i transportsektoren kraftig. Når man skal vurdere elbilens påvirkning på det totale energiforbruket bør man se på hele energikjeden fra produksjon til frakt og bruk av energi.

I dag finnes det fire typer batterier som brukes i en elbil. Det mest vanlige er litium batterier, men man finner også nikkel-metalhybrid, blybatterier og ultracapasitatorer.

I Norge er infastrukturen relativt god med flere ladepunkter. Nedover i Europa og resten av verden varierer dette fra land til land. Eier du en elbil med rekkevidde på 350KM+ er det ikke noe problem å ta seg en biltur i Europa.

Det har vist seg at elbil batterier ikke bare holder godt, men svært godt. Det kan forventes en levealder på +20 år og dette anses som svært bra. Dvs omtrent dobbelt så lenge som selve bilens levetid. Når det er sagt er det viktig at eier vedlikeholder bilen på en god måte. Skjer det noe med batteriet kan det også i de fleste tilfeller repareres. I dag kan omtrent 75% av batteriet gjenvinnes, men i løpet av nær fremtid vil over 90 % av batteriet kunne gjenvinnes. Det gjøres store framsteg.

I de fleste tilfeller kan man det, eller bytte ut batterimoduler. Det er noe varierende fra produsent til produsent. Samtidig er bærekraftsspørsmålet i dette viktig. Man bør heller repaprere enn å bytte. I utgangspunktet er det ikke selve batteriet som blir ødelagt, det er heller støttesystemene til batteriet som blir ødelagt.

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Gi oss tilbakemelding

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet

Ønsker du å bestille time, trykk her

trykk her

Kundene våre