back to top

Kommersielle aktører

I lys av klimaendringene og dagens miljøutfordringer knyttet til utslipp og global oppvarming, er bærekraft vårt største fokusområde. Vi mener at en slik tilnærming vil bidra til å endre hvordan selskaper vil operere i fremtiden.

Bestill time
service showcase Image

Industri

Å ivareta kundens behov bør alltid være en prioritering for kommersielle aktører, men slike selskaper bør også gå dypere inn i verdikjeden og se nærmere på hvilke karbonavtrykk som etterlates – både av selskapet selv, men også av samarbeidspartnere, leverandører og kundens kunder. Det innebærer å se og forstå de ulike delene av verdikjeden og undersøke hvordan disse kan skape verdi på tvers av hverandre.

service showcase Image

B2B & B2G

I EV Services leverer vi service og reperasjoner til både offektlig og privat sektor. Dette gjør vi på en bærekraftig måte slik at selskaper selv kan se hvor mye karbonavtrykket reduseres ved å ta servicen hos oss.

service showcase Image

La oss vise deg hvordan du kan redusere utslipp ved å benytte EV Services. Ved å gjøre elbiler bærekraftig i alle ledd, kan vi gjøre en forskjell.

Slik fungerer det

Følg disse enkle stegene.

1
Clock icon

Bestill time

Det er enkelt å booke time hos oss..

2
Clock icon

Lever nøkler 24/7

Lever nøklene dine når det måtte passe deg i vår Sharebox 24/7.

3
Clock icon

Service pågår

Avtalt service gjennomføres av våre dyktige fagfolk.Ta deg en kopp kaffe.

4
Clock icon

Bli varslet når bilen er ferdig

Du vil motta en sms når bilen din er ferdig.

5
Clock icon

Utfør betaling

Betal direkte digitalt med enten kort eller Klarna. Følg linken du får på sms.

6
Clock icon

Utlevering bil

Du kan hente din bil når det passer. Nøyaktig gps posisjon legges ved i sms.

Ofte stilte spørsmål

Det er et komplekst spørsmål, men det generelle svaret på det er ja. I tillegg til at elbilen kjører utslippsfritt, er den også langt mer energieffektiv enn konvensjonelle biler. Elbilbatteriene gir økt fleksibilitet i bruken av fornybare energikilder og en omlegging til elektriske kjøretøy vil redusere energibruken i transportsektoren kraftig. Når man skal vurdere elbilens påvirkning på det totale energiforbruket bør man se på hele energikjeden fra produksjon til frakt og bruk av energi..

I dag finnes det fire typer batterier som brukes i en elbil. Det mest vanlige er litium batterier, men man finner også nikkel-metalhybrid, blybatterier og ultracapasitatorer.

I Norge er infastrukturen relativt god med flere ladepunkter. Nedover i Europa og resten av verden varierer dette fra land til land. Eier du en elbil med rekkevidde på 350KM+ er det ikke noe problem å ta seg en biltur i Europa..

Det har vist seg at elbil batterier ikke bare holder godt, men svært godt. Det kan forventes en levealder på +20 år og dette anses som svært bra. Dvs omtrent dobbelt så lenge som selve bilens levetid. Når det er sagt er det viktig at eier vedlikeholder bilen på en god måte. Skjer det noe med batteriet kan det også i de fleste tilfeller repareres. I dag kan omtrent 75% av batteriet gjenvinnes, men i løpet av nær fremtid vil over 90 % av batteriet kunne gjenvinnes. Det gjøres store framsteg.

Det kan man gjøre, men det er noe variabelt fra produsent til produsent. Samtidig er bærekraftsspørsmålet i dette viktig. Man bør heller reparere enn å bytte.

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Gi oss tilbakemelding

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet

Ønsker du å bestille time, trykk her

trykk her

Kundene våre