back to top

Vi er EVservices

EVservices ble grunnlagt i 2018 i Bergen, verdens uoffisielle elbil-hovedstad. Ved å samle landets fremste ekspertise på elektriske kjøretøy, har vi mulighet til å tilby skreddersydd service og reparasjoner. Å være eksperter på området skaper ikke bare gode kundeopplevelser og suksesshistorier, men bidrar også til at vi kan holde tid og kostnader nede.

Kontakt oss

Teknisk sett, er vi ganske unike

Hvorfor

Vi gjør den elektriske bilen mer bærekraftig.

Hvordan

Vi reduserer forbruket og gjenbruker der vi kan. Derfor har vi fokus på å lære og utvikle egne metoder og teknikker som hjelper oss til å bli enda bedre på det vi gjør – samtidig som vi bidrar til å bevare miljøet.

Hva

Vi tilbyr bærekraftige og kostnadseffektive reparasjoner og løsninger for elektriske biler.

EVservices er mer enn et service senter for elektriske biler. Vi er også et tech selskap som utvikler og forsker på metoder hvor vi kan forlenge og forbedre livsløpet til den elektriske bilen. Innovasjon og datadrevne løsninger er en del av vårt DNA.

EVservices fokuserer på innovasjon, nyere teknologi og elektriske biler og er derfor ikke knyttet opp mot de eldre utdaterte og ikke bærekraftige løsningene.

Så langt har vi...

100+

Reparasjoner av hovedbatteri (i stedet for å bytte ut batteriet).

100+

Reparasjoner og gjenbruk av drivenheter enn vi kan telle (100% gjenbruk med garanti).

100+

Reparasjoner av ladesystem og produksjon av deler.

Våre partnere

Vår visjon

Global nullutslipp service leverandør.

Vår visjon gir oss en følelse av retning og destinasjon. Det fanger vår ambisjon om å være best på det vi gjør. Det er grunnlaget for det som driver oss som selskap.

Vår strategi er kjernen i vår bedriftsverdi og vil drive vår vellykkede utvikling i de kommende årene for å oppnå vår langsiktige visjon for EVservices.

Våre kunder blir håndtert med største betydning og forsiktighet. For oss setter fortreffelighet standarden 'hver dag'.

For at vi skal holde fokus på de rette elementene har vi definert og satt fokus på seks prioriteter. Minimere. Standarisere. Digitalisere.Utkonkurrere. Inspirere.

Våre verdier

Banebrytende: Å være banebrytende trigger handling, nyskjerrighet og nye ideer. Å lære av tildigere feil, gjør oss bedre i stand til å overgå forventninger og skape en enda bedre opplevelse for kundene våre. Gjennom å være banebrytende finner vi også nye løsninger og øker forventningene kundene har til oss – både internt og eksternt.

Passion: Lidenskap handler om begeistringen og engasjementet for hva vi gjør. Ved å ta med oss lidenskapen inn i arbeidet, oppstår nye ideer, inspirasjon og kreativitet. På den måten kan vi alltid fortsette å forbedre og oppdage nye måter å jobbe bærekraftig på.

Lidenskap: Vi er bevisst på ansvaret vårt som kollega, leder, leverandør, selskap og som sosial aktør. Dette vises gjennom måten vi utfører oppgaver på og hvordan vi ser for oss fremtiden.

Bærekraftig: Vi har forpliktet oss til en mer miljøvennlig fremtid hvor både sosiale, økonomiske og miljømessige hensyn blir tatt. Derfor har vi bygget virksomheten vår rundt bærekraftige løsninger som bidrar til en grønnere og tryggere morgendag.

Våre tjenester

Vi skreddersyr løsninger til din elektriske bil som vil forbedre livssyklusen til kjøretøyet.

Kontakt oss

Vi svarer deg innen 24 timer.

Send oss en e-post

customer@evservices.no

eller

ring oss på

+47 468 89000

Skriv til oss

Vi kontakter deg så fort vi får mulighet